avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... E legal, intr-o luna cu 11 zile de co si 3 ture de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

E legal, intr-o luna cu 11 zile de co si 3 ture de ...

Buna ziua.
E legal, intr-o luna cu 11 zile de co si 3 ture de noapte, sa fiu platita cu un spor de noapte mai mic decat intr-o luna intreaga muncita tot cu 3 ture de noapte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 13 Septembrie 2025
Sporul de noapte nu poate fi mai mic ..el are o valoare fixa 25% ..probabil cunatumul total al muncii de noapte are o valoare mica fata de luna muncita in intregime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

program de lucru 12/24 -ture de noapte crystian81 crystian81 numele meu este cristian muncesc intr-o unitate spitaliceasca (urgente) program 12 cu 24, ture de zi si de noapte ,programul incepe 7- 19 ( zi) dupa care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu adi_stanculescu adi_stanculescu Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform CIM. 750 sal de incadrare fara alte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)