avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cumpărat o mașină de la o persoană (fără ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cumpărat o mașină de la o persoană (fără fiscal) ...

Bună ziua!
Am cumpărat o mașină de la o persoană ( fără fiscal ) am căutat propietarul din acte pentru a ajunge cu el la o înțelegere să iau fiscalul, m-am înțeles cu el să-i dau suma de 1000 ron în următoarele zile. Dar următoarea zi el a venit cu cheia de rezervă si mi-a furat mașina, apoi la telefon mi-a spus sa i dau 3000 de lei daca mai vreau sa văd masina, ca aia e mașina lui. Am fost la poliție, am depus plângere, a trecut un an de zile si nu s a rezolvat nimic. Este furt sau nu? Propietarul a vandut masina fara fiscal, apoi eu am cumpărat-o de la persoana aia. Ce pot face sa se rezolve mai repede?
Cel mai recent răspuns: Raicu_Alexandru2 , utilizator 20:31, 15 Septembrie 2025
Doresc masina inapoi! Mulțumesc frumos pentru răspunsuri! Am pus mai multe întrebări deoarece nu stiu ce sa mai fac, sunt derutat din cauza părerilor împărțite ! Si am vrut sa ma informez cat mai bine. Chiar m au ajutat răspunsurile dvs in a lua o decizie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce statut am eu cand am cumparat o masina de la un intermediar fara ca sa am acte perfectate cu propietarul din acte al masinii jeanking jeanking am cumparat o masina de la un intermediar care a pretins ca are procura de vanzare data de propietarul acesteia si nu avea decat o procura pentru a circula cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara certificat fiscal diana1811 diana1811 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie legat de situatia urmatoare: Am cumparat o masina de la un intermediar (persoana nu este trecuta ... (vezi toată discuția)
Inscris sub semnatura privata -inselaciune? maiami maiami as dori sa stiu ce se poate intampla daca am facut un act de mana in urmatoarele conditii: titlu apare contract de vanzare cumparare iar in contract am scris ... (vezi toată discuția)