D-le daca un cunoscut,prieten ruda va donează ceva e o discutie..Daca nu ați întâlnit persoana respectiva în viata dvs e clar teapa.In România un contract de donație se încheie la notar ,trebuie data o declaratie de acceptare a donației etc.Daca v au contactat pe mail sau FB v -au trimis o poza colorata și va cer sa suportați dvs taxe notariale sau bancare e din nou teapa 100%..
Seamana a teapa,si se straduieste de cateva luni,sa ma convinga sa accept. Sigur.este o persoana varstnica,din Franta,are 84/85 ani,pretinde ca doneaza ...450000 euro,au scris,etc, actul,este o grafica pe calculator banuiesc,mai lipsesc semantura mea,si ...cere o taxa de 278 euro. Eu,le-am spus ca este dubios,si ca daca este real,sa ma imprumute donatorul cu plata C:UsersUserOneDriveDesktopImagine WhatsApp 2025-09-13 la 19.22.53_b9d62147.jpg,alta sintaxa nu am. El si acum insista,foarte politicos,se recomanda avocatul acelei doamne,dar banuiesc,ca sunt gasca de escroci impostori,au numere de smartphone redirectionate,chipurile din Benin,Lituania,etc.