avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cumparare imobil Bună seara Va rag frumos a-mi ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cumparare imobil Bună seara Va rag frumos a-mi răspunde la ...

Cumparare imobil
Bună seara
Va rag frumos a-mi răspunde la urmatoarea întrebare
Dacă o fam cumpăra o casa veche de 80 ani ,de la o pers fizica , cit este TVA la contractul de vinzare , cumparare , având în vedere ca tranzacția este după data de 1.08..2025
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:00, 14 Septembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se plătește tva , vanzatorul ca persoana fizica, va plăti impozit pe tranzacție, iar cumpărătorul suporta de regula onorariul notarului si apli taxa de intabulare, dar tva nu se plătește .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe la vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 buna ziua ma numesc manea nicolae si as avea si eu urmatoarea problema: fratele meu vrea sa-mi vinda o bucata de teren cu 2 camere pe ea printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale elle-elle elle-elle vreau sa cumpar apartament prin programul prima casa. Cine suporta cheltuielile la notar pentru contractul final de vanzare-cumparare?Ce suma platesc eu ca si ... (vezi toată discuția)