avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Aș dori să aflu care este procedura ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Aș dori să aflu care este procedura pentru a obține ...

Bună seara! Aș dori să aflu care este procedura pentru a obține un loc de parcare personalizat pentru persoane cu handicap. Mai exact care sunt pașii care trebuie urmați. Eu dețin un certificat de încadrare în grad, cu gradul accentuat și am o legitimatie care îmi permite să parchez pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.
Dar cu toate acestea se întâmpșă deseori când vin acasă să nu am loc în apropiere. De aceea doresc să solicit un loc de parcare personalizat.
Deasemeni aș vrea să știu ce se întâmplă cu acest loc în situația în care la următoarea comisie nu mi se mai acordă încadrare ăn grad. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:28, 14 Septembrie 2025
Adresati-va primariei orasului dvs pentru aflarea procedurii. Fiecare primarie are regulile ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am un loc de parcare pentru persoane cu handicap ... Alex.Patru Alex.Patru Buna ziua ! Am un loc de parcare pentru persoane cu handicap in Slatina Jud. Olt. As dori sa stiu daca exista un interval orar in care pe acel loc poate parca ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Reclamație ocupare loc de parcare pentru persoana cu handicap Pers. Handicap, invaiditate Pers. Handicap, invaiditate Buna dimineata! Ma numesc S.I.V . Va rog sa ma ajutati cu un sfat, conform legii. Sunt o persoana din Timisoara cu handicap grav cu insotitor ... (vezi toată discuția)