avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am 25 de ani, sunt mama a doi copii ii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am 25 de ani, sunt mama a doi copii ii cresc singura. ...

Buna ziua. Am 25 de ani, sunt mama a doi copii ii cresc singura. Si as vrea sa beneficiez si eu de un loc de casa de la primaria fetesti. Cum pot sa procedez v-a rog frumos sa imi spuneti.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:45, 14 Septembrie 2025
Faceți o cerere în acest sens la primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de handicap grad 2 adalyfe adalyfe Buna-ziua. sunt o persoana incadrata intr-un grad de handicap gradul 2 definitiv. printre drepturile mele de handicap, stiu ca la legea 448/2006 as avea ... (vezi toată discuția)
Protectia copiilor minori- urgent cristinnee cristinnee buna seara, o familie cu trei copii minori, mama pleaca in spania la munca , copii raman cu tatal si cu bunica. in decursul a 3 luni mama trimite 300 euro, ... (vezi toată discuția)
Sunt major dar student, mama ma poate da afara din casa ? darksideliar darksideliar daca am 25 ani, sunt la facultate anul 1 (m-am inscris acum), si adresa din buletin este cea unde locuiesc in prezent.. ma poate da mama afara din casa ? stiam ... (vezi toată discuția)