avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ,am fost prins în trafic cu permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ,am fost prins în trafic cu permisul suspendat ,care ...

Buna ziua ,am fost prins în trafic cu permisul suspendat ,care sunt consecințele și dacă se anulează permisul vreau să știu , mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: stefanstefan23466 , utilizator 07:31, 15 Septembrie 2025
Buna ziua

Codul penal
Articolul 335
Conducerea unui vehicul fără permis de conducere

(2) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule, tramvaie ori tractoare agricole sau forestiere în România se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Deci odată cu condamnarea se anulează și permisul sau e doar condamnare fara anulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am condus de două ori cu permisul suspendat și m-a ... Emanuel111 Emanuel111 Dacă am condus de două ori cu permisul suspendat , și m-a prins politia În două rânduri la puțină distanță una de cealaltă Ce se poate întâmpla (vezi toată discuția)
Am un prieten caruia i-a fost suspendat permisul 90 zile pentru viteza ... Recorr Recorr Am unprieten care ea fost suspendat permisul 90 zile pentru viteza in localitate 103km.după 0 saptamina a fost prins de politie cu permisul suspendat. Ce ... (vezi toată discuția)
prins de poliție cu permisul suspendat Emanuel111 Emanuel111 Buna seara un prieten a fost oprit de poliție a fost testat cu alcool testul și a ieșit pozitiv Ia suspendat permisul După.cateva zi a fost prins cu ... (vezi toată discuția)