avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am nevoie de o informație: daca am depus cererea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am nevoie de o informație: daca am depus cererea ...

Buna seara ! Am nevoie de o informatie daca am depus cererea de demisie cu preaviz de 20 de zile dar aceasta a fost aprobata fara preaviz in data de 12.09.25 ( in ziua cand am depus demisia cu preaviz de 20 de zile Nu am depus cererea pentru restituirea garantiei si a zilele de concediu astazi am primit cererea de demisie aprobata .Va rog sa imi spune-ti se mai poate depune cerere de solicitate pentru restituirea garantiei respectiv zilele de concediu neefectuate .Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 00:31, 16 Septembrie 2025
Puteti solicita, in scris, angajatorului , compensarea in bani a zilelor de CO neefectuate, inclusiv restituirea garantiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In perioada 14-25 iulie 2025 voi fi in concediu de odihna , insa ... User88 User88 In perioada 14-25 iulie 2025 voi fi in concediu de odihna , insa intentionez sa îmi fac cerere de demisie cu acordul ambelor părți . La noul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Preaviz si c.o. Viovas Viovas Buna ziua. Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Demisie Alex230 Alex230 Buna ziua, Doresc sa plec de la locul de munca actula prin demisie si preaviz dar mai am 20 de zile de concediu pe care cu siguranta angajatorul nu mi le va ... (vezi toată discuția)