avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara,am fost operat (amputatie gamba)am primit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara,am fost operat (amputatie gamba)am primit certificat ...

Bună seara,am fost operat (amputatie gamba)am primit certificat grad mediu
În condițiile în care eu ma deplasez doar în scaun,am instabilitate pe celălalt picior
la care sunt operat de 4 ori pe genunchi
Hernie de disc cervicala
Lombosciatica, neuropatie
Este corect gradul?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:10, 15 Septembrie 2025
Dacă vă considerați nedreptățit, aveți termen 30 de zile în care puteți depune contestație la comisia superioară.
Cu ce rezultate, rămâne de văzut...

Însă pentru hernie de disc, lombosciatică, neuropatie, nu se acordă handicap.

Ați primit grad mediu pentru amputație.
Poate aveți noroc și vă dă grad accentuat, dar asta poate fi doar o speranță.
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)
Ajutor handicap stefan_gondos1952 stefan_gondos1952 buna ziua cum se poate obtine ajutor de handicap sunt pensionar de drept sunt operat de hernie disc an 1997 si 2009 acun iar ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a trecut de la gradul de invaliditate ii la gradul iii, cu lipsa picior Aniri1979 Aniri1979 Buna ziua!Tatăl meu a fost diagnosticat cu Arteriopatie obliteranta stadiul IV la ambele picioare si piciorul drept a suferit o amputatie partiala de ... (vezi toată discuția)