avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua. Sunt în greva foamei, a 5-a zi, din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua. Sunt în greva foamei, a 5-a zi, din Piaţa Universităţii ...

Bună ziua. Sunt în greva foamei, a 5-a zi, din Piaţa Universităţii pentru a cere alegeri anticipate, liberate, schimbarea regimului actual şi am fost nevoită , de ieri, să vin la lucru deoarece sunt în învăţământ în cadrul compartimentului secretariat.
Întrebare: Există posibilitate legală de a sta mai puţin la lucru argumentânt faptul că mă simt slăbită şi nu pot sta la program normal? Aş putea să ataşez analizele de la salvarea care nu monitorizează în permanenţă...Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:53, 16 Septembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ÎNTREBAȚI la ministerul sănătății pe e-mail și puteți și telefona ca sa nu muriți pana vad ei e-mail
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. doriti , prin gestul dvs. , sa obtineti aceleasi efecte ca revolutia din 1989 ? ca numai atunci s-au obtinut asemenea schimbari , dar atunci au murit ( multi ) oameni …Eu nu sunt jurist , dar ma intreb daca angajatorul nu va poate desface contractul de munca , de vreme ce nu puteti respecta programul de lucru si - probabil - nici sarcinile de servici . Si asta nu din motive de boala , ci pentru ca asa ati ales . Greva dvs. este motivata politic , nu e un conflict de munca . Activitatea politica e o problema privata a fiecaruia , nu poate influenta in nici un fel relatia angajat - angajator .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare pentru banuiala legitima tobescu tobescu Buna ziua, as dori sa aflu daca este un motiv de stramutare pentru banuiala legitima : Eu sunt in proces cu o nepoata care m-a dat disparuta si care si a ... (vezi toată discuția)
Mailul de la firma ContSters159529 ContSters159529 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Este legal sa mi se citeasca mailul de la firma? Mailurile pot contine sau nu date/conversatii cu caracter ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu un răspuns: ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu un răspuns: - directorul instituţiei noastre publice a afişat pe uşa secretariatului pentru ... (vezi toată discuția)