avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Angajatorul meu nu mi-a facut instruirea SSM si PSI ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Angajatorul meu nu mi-a facut instruirea SSM si PSI ...

Buna seara!

Angajatorul meu nu mi-a facut instruirea SSM si PSI nici mie si nici colegilor mei si suntem angajati de un an deja. Dupa ce am insistat sa facem instruirea, acesta a decis sa faca instruirea doar pentru angajatii noi, iar pe mine, fiind sef de birou, ma pun sa semnez ca am verificat instruirea acestor angajati noi. Instruirea se face online si imi trimit doar fisa la semnat, fara ca eu sa stiu cum se face respectiva instruire. Eu nu vreau sa fac asta pentru ca nici macar pentru mine nu s-a facut instruirea si inca refuza sa o faca. Compania are sub 50 de angajati. Cum sa actionez? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, avem o situatie deosebita: compartimentul achizitii ... dutun dutun Bună ziua, Avem o situatie deosebita: Compartimentul achizitii regionale are șeful direct la sediul central și persoanele din subordine sunt la Directiile ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care nu doresc semnarea fisei de instruire individuala ? warbbd warbbd Problema este simpla si binecunoscuta in Romania. [ cred ] Instruirea periodica nu se face deloc. [ cel putin la firma in care lucrez momentan ] Nu se ... (vezi toată discuția)
Completare fisa ssm iuga florina iuga florina Buna ziua, Cum se completeaza fisa SSM pentru seful de birou daca mai are un singur superior?La \"instruit semneaza seful de birou iar la \"cel care a ... (vezi toată discuția)