avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA ! IN CAZUL UNUI CERTIFICAT MEDICAL COD ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA ! IN CAZUL UNUI CERTIFICAT MEDICAL COD INDEMNIZATIE ...

BUNA ZIUA !
IN CAZUL UNUI CERTIFICAT MEDICAL COD INDEMNIZATIE 09, SUB CE ARTICOL TREBUIE OPERATA SUSPENDAREA IN REGES ONLINE?
MULTUMESC !

Alte discuții în legătură

Suspendare pentru incapacitate temporara de munca in reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, La operarea unui certificat de concediu medical am intampinat urmatoarea eroare: perioda concediului medical 11.08-22.08, iar mesajul din Reges ... (vezi toată discuția)
Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
un certificat concediu medical se inregistreaza in reges-online ... DoinaGeleriu DoinaGeleriu Buna ziua, Un certificat concediu medical se iregisreaza in Reges-Online 04.08.2025 data inceput suspendare si 08.08.2025 data sfarsit suspendare.Trebuie ... (vezi toată discuția)