avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul meu de la etajul 4 și a montat cameră de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul meu de la etajul 4 și a montat cameră de luat vederi ...

Vecinul meu de la etajul 4 și a montat cameră de luat vederi fără acordul meu,al altor vecini sau asociației de proprietari, deși I am atras atenția că îmi violează intimitatea,refuză să o monteze mai jos de geam pentru nu a fi văzută când stau la geam sau când întind rufele. Ce pot să fac,cui trebuie să mă adresez,este fost polițist și crede că legea ii permite deși am citit o de n ori și nu are voie să aibă vizibilitate la geamurile vecinilor. Sub pretextul că vrea să și supravegheze mașina din parcare supraveghează tot cartierul. Un răspuns competent m ar ajuta foarte mult,mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Catalina-Irina Tiganov , Avocat 13:15, 17 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere penala trebuie sa faceti!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! Puteți face actiune civila prin care sa solicitati demontarea camerei de supraveghere ori schimbarea unghiului de filmare având in vedere ca montarea acesteia s-a făcut cu încălcarea dispozițiilor legale in domeniul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera supraveghere Bolo77 Bolo77 Locuiesc la parter si doresc sa montez o camera de supraveghere undeva langa geam(deci pe proprietatea mea) pentru a monitoriza masina din parcare. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Montare camera de supraveghere masina si imobil - legalitate Alexandru2 Alexandru2 am montat camere in uscatorie ca mereu imi spargea uscatoria am pus pe masina ca mia furat din ia problema e ca leam montat eu si nu am avut o firma care sa le ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri intre proprietarii unei asociatii. ANGHELTUDORITA ANGHELTUDORITA un propietar de la etajul 3 al unei asociatii de propietari ,a montat in afara balconului un suport de uscat rufe murdarindu-i celui de la etajul 2 ... (vezi toată discuția)