Vecinul meu de la etajul 4 și a montat cameră de luat vederi fără acordul meu,al altor vecini sau asociației de proprietari, deși I am atras atenția că îmi violează intimitatea,refuză să o monteze mai jos de geam pentru nu a fi văzută când stau la geam sau când întind rufele. Ce pot să fac,cui trebuie să mă adresez,este fost polițist și crede că legea ii permite deși am citit o de n ori și nu are voie să aibă vizibilitate la geamurile vecinilor. Sub pretextul că vrea să și supravegheze mașina din parcare supraveghează tot cartierul. Un răspuns competent m ar ajuta foarte mult,mulțumesc!
Bună ziua! Puteți face actiune civila prin care sa solicitati demontarea camerei de supraveghere ori schimbarea unghiului de filmare având in vedere ca montarea acesteia s-a făcut cu încălcarea dispozițiilor legale in domeniul .
Camera supraveghere
Bolo77
Locuiesc la parter si doresc sa montez o camera de supraveghere undeva langa geam(deci pe proprietatea mea) pentru a monitoriza masina din parcare. Este vorba ... (vezi toată discuția)