avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sotul meu are actiunile la Tractorul Brasov ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sotul meu are actiunile la Tractorul Brasov dar din ...

Buna ziua! Sotul meu are actiunile la Tractorul Brasov dar din pacate El nu mai este ptrintre noi eu ca sotie am dreptul la aceste actiuni? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2025
Animali, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 17 Septembrie 2025
Tractorul Brașov este radiata .. nu stiu daca mai puteti face ceva cu acele actiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am lucrat la uzina tractorul brasov in perioada 1980-1995 ... AdyTractorul AdyTractorul Buna ziua, am lucrat la uzina Tractorul Brasov in perioada 1980-1995 ca electrician montator masini unelte si agregate.Am dreptul la grupa? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Adeverinta calcul pensie de la tractorul, brasov viorelada viorelada Bună ziua, vă rog să îmi spuneți de unde pot scoate adeverințele necesare pensionarii-grupa a II - a,sporuri-având în vedere ca am lucrat la Tractorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un tractor rutier, dar intre timp l am radiat si ... Katalina89 Katalina89 Buna ziua, Am un tractor rutier, dar intre timp l am radiat si l am trecut la primarie… pe cartea tractorului scrie tot tractor rutier…la prinarie cum ... (vezi toată discuția)