avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am si eu o intrebare se poate da custodia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am si eu o intrebare se poate da custodia unui copil ...

Buna ziua am si eu o intrebare se poate da custodia unui copil doar pe baza ca tatal are conditii mai "bune" la parinti si pe baza unui filmulet sau inregistrare dat judecatorului fara ca avocatul apararii sa nu stie iar mama sa nu se poata apara?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:26, 17 Septembrie 2025
Nu există custodie în termenii legali. Iar ca să vă lămuresc, AUTORITATEA PĂRINTEASCĂ (nu custodia) o exercită în comun ambii părinți.
Detaliați ce anume nelămuriri aveți, și poate veți primi răspunsuri juridice de la specialiști, pe acest forum.

Sunt atâtea necunoscte pe care nu le-ați precizat, de unde putem noi să ghicim...., cel mai probabil mama nu a avut nici avocat să o apere.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2025
Dapix, utilizator
Criteriile sunt multiple. Condițiile trebuie să fie corespunzătoare, nu mai „bune„. Depinde ce conține înregistrarea. Oricum, o să se administreze mai multe probe în dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia comuna catacata2011 catacata2011 Este posibil ca o instanta judecatoreasca sa hotarasca custodia comuna, in conditiile in care cei doi parinti au domiciliile in localitati diferite,,distanta ... (vezi toată discuția)
Custodie oana_veciunca oana_veciunca am un copil de 5 luni , nu mai sunt cu tatal acestuia, nu am fost nici casatoriti iar acuma l-am dat in judecata pe tatal copilului pentru custodie....la ... (vezi toată discuția)
Plecarea copilului din tara fara acordul ambilor parinti fconstantin fconstantin Buna ziua, As dori sa stiu, daca dupa un divort incheiat la notar, prin care se dovedeste ca, copilul este in custodia memei insa tatal are drept de vizita 2 ... (vezi toată discuția)