Buna ziua am si eu o intrebare se poate da custodia unui copil doar pe baza ca tatal are conditii mai "bune" la parinti si pe baza unui filmulet sau inregistrare dat judecatorului fara ca avocatul apararii sa nu stie iar mama sa nu se poata apara?
Nu există custodie în termenii legali. Iar ca să vă lămuresc, AUTORITATEA PĂRINTEASCĂ (nu custodia) o exercită în comun ambii părinți.
Detaliați ce anume nelămuriri aveți, și poate veți primi răspunsuri juridice de la specialiști, pe acest forum.
Sunt atâtea necunoscte pe care nu le-ați precizat, de unde putem noi să ghicim...., cel mai probabil mama nu a avut nici avocat să o apere.
Criteriile sunt multiple. Condițiile trebuie să fie corespunzătoare, nu mai „bune„. Depinde ce conține înregistrarea. Oricum, o să se administreze mai multe probe în dosar.
Custodia comuna
catacata2011
Este posibil ca o instanta judecatoreasca sa hotarasca custodia comuna, in conditiile in care cei doi parinti au domiciliile in localitati diferite,,distanta ... (vezi toată discuția)
Custodie
oana_veciunca
am un copil de 5 luni , nu mai sunt cu tatal acestuia, nu am fost nici casatoriti iar acuma l-am dat in judecata pe tatal copilului pentru custodie....la ... (vezi toată discuția)