avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1493 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Am cumpărat mașină cu 4 sechestre pe ea
Discuție deschisă în Executare silită

Am cumpărat mașină cu 4 sechestre pe ea

Bună ziua , mă numesc Sorana și am o problema sper să mă ajute cine va , am o mașină pe care am cumpărat-o . Problema este ca acu ceva timp am aflat ca are sechestre pe ea , am cumpărat-o de la un amanet auto din București , la noi în județul Neamț la serviciul rutier mi-au zis despre 4 sechestre pe numele fortului proprietar , după ceva timp avocatul a reușit doar 1 din ele , restul le-am rezolvat eu , acum iar când m-am interesat o mai apărut 4 , unele de la aceiași executor iar altele de la alți , eu nu îmi mai pot permite un avocat căci nu mai lucrez de ceva timp , dar fostul prioritar nu dorește să comunice sau să mă ajute într-un fel în cat să își plătească datoriile , sper să mă ajute cine va și un sfat e bine venit .
Am toate actele în regulă atunci când am luat mașina . Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2025
Sorana_19, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sauvignon , utilizator 18:17, 25 Septembrie 2025

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Dați-mi nr. VIN.

Bună seara vă mulțumesc de ajutor ,dar acel nr este de șasiu nu ,și cu o scurtă întrebare eu nu vă pot plăti dacă mă ajutați eu nu îmi pot permite un avocat acum .
Oricum o să vă trimit nr vin într-un mesaj să fie mai sigur . Mulțumesc de ajutor încă odată .
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2025
Sorana_19, utilizator
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc, voiam să verific pe site-ul DRPCIV, nu intru aici decât să ajut în mod absolut gratuit. V-am răspuns.

Mulțumesc, voiam să verific pe site-ul DRPCIV, nu intru aici decât să ajut în mod absolut gratuit. V-am răspuns.

Va multumesc frumos, pentru tot ajutorul
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați să negociați cu executorul că nu și-a făcut datoria și îi faceți plângere pentru neîndeplinirea obligațiilor din art. 740 alin 2. Unori e implicat și alin 4, în funcție de cum e instituit sechestrul.

Încercați să negociați cu executorul că nu și-a făcut datoria și îi faceți plângere pentru neîndeplinirea obligațiilor din art. 740 alin 2. Unori e implicat și alin 4, în funcție de cum e instituit sechestrul.

Mulțumesc de sfat așa am să fac vă mulțumesc frumos .

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe autovehicul iulianpetrisor iulianpetrisor Buna ziua, numele meu este Iulian Petrisor, 23 de ani - Bucuresti. Pe data de 26.05.2020 am cumparat un autovehicul marca VW Polo. Contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în 2009 am achiziționat un credit de nevoi personale. ... Anamaria31mar Anamaria31mar Bună ziua, în 2009 am achiziționat un credit de nevoi personale. Lucram în București . După un timp am fost concediata. Nu am mai putut plati. În 2017 ... (vezi toată discuția)