avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat costa asa in mare un Avocat pentru proces, Dar sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat costa asa in mare un Avocat pentru proces, Dar sa cuprinde ...

Cat costa asa in mare un Avocat pentru proces, Dar sa cuprinde ,apel,recurs ,reexaminare si etc daca se poate Obiectul dosarului.Fond Funciar../pasuni.. faneata ,padure si etc .Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:02, 19 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se pune problema asa iar onorariile nu se discuta pe forumuri ci în discuții private ,în cazul unei consultații etc.In general destul de rar se stabilesc onorarii pe toate căile de atac ,la grămadă.Poate plătiți,se câștigă și apoi nu se mai formuleaza cai de atac..Ce faceți cereți banii înapoi av. care deja a plătit taxe pt ei?Cel mai corect este sa se stabilească onorariu pt fiecare faza procesuală în parte(fond apel,recurs),eventualse poate aproxima un pret pt tot procesul.Pana și meseriașii un zugrav sau un instalator nu spun un preț până nu vad lucrarea care trebuie făcută...
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat Conductor74 Conductor74 Mi s-a cerut pentru apel același onorariu ca pentru procesul inițial, este normal? Eu știam ca pentru recurs se plătește la jumătate celui inițial (vezi toată discuția)
Proces castigat merllin merllin buna am castigat un proces cu o societate de sigurari in urma unui accident,acum ma astept ca asigurarea sa faca recurs pe care sper sa il castig,dar nu asta ... (vezi toată discuția)
Recursul unui proces armina armina vreau sa va intreb daca mai trebuie dat onorariu avocatului pentru recursul unui proces, mentionez ca avocatul a primit onorariul stabilit la inceput .va ... (vezi toată discuția)