avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut un act de împrumut la un notar public. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut un act de împrumut la un notar public. Persoana căreia ...

Am făcut un act de împrumut la un notar public. Persoana căreia i-am dat banii este căsătorită. Întreb daca soțul trebuia sa fie și el de față în momentul semnării actului? Sau notarul îl putea pune sa semneze mai devreme și în momentul semnării sa nu fie de fata? Întreb din punct de vedere legal. Mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 21:36, 19 Septembrie 2025
Pentru un împrumut în bani, soțul nu trebuie sa semneze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sultei - conditii MihaelaBog MihaelaBog Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In urma divortului am convanit de comun acord cu fostul sot sa primeasca sulta si sa imi cedeze dreptul de ... (vezi toată discuția)
Revenirea la comisionul de administrare credit-initial milacri milacri Salutare! Sunt bucuroasa ca am reusit sa o scot la capat cu banca. Am asteptat ceva dar a fost cu folos.Dupa modificarea comis.de adm.credit din 2008,de la ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de imprumut intre persoane fizice incheiat la un notar iuliana_iuliana iuliana_iuliana Buna seara! Am imprumutat acum un an o suma mare de bani (in euro) unei cunostinte care a promis ca ii restituie in 2 luni. Au trecut 12 si tot promisiuni ... (vezi toată discuția)