avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineata! Acum 3 ani m-am mutat de la adresa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineata! Acum 3 ani m-am mutat de la adresa unde mi-am ...

Buna dimineata!

Acum 3 ani m-am mutat de la adresa unde mi-am petrecut majoritatea vietii, adresa noua fiind in acelasi municipiu. Actualizarea buletinului a fost efectuata cam in aceeasi perioada.

Ieri un fost vecin intalnit din greseala m-a informat ca am fost cautat de "4 politisti" la vechea adresa, cu 2 saptamani in urma. Am mers imediat la sectie, unde mi s-a spus "dom'le, sunt X numar de politisti, de unde sa stiu cine si de ceva v-a cautat, mai ales acum 2 saptamani. Nu va nelinistiti ca daca au ceva de lamurit va mai cauta ei" (fara a imi verifica buletinul pe care il aveam in mana).

Din pricina unor cunostinte si a unui trecut mai "pestrit" (nimic violent), sunt pus pe ganduri, dar logica imi spune ca, stiindu-ma fara dosar/citatii/etc. din acele vremuri, fiind complet "cuminte" de vreo 7 ani si luand in considerare ca nici o cauza cu adevarat grava nu ar fi atacata cu aceasta laxitate (cautat fara sa stiu la o adresa veche, nici un alt semn nicaieri timp de jumatate de luna) nu ar trebui sa ma panichez. Dar totusi...

Intrebarea mea astazi este dubla - ar putea, intr-adevar, fi ceva "urat" si sa fie ei doar atat de relaxati? Si, avand in vedere rateul primei conversatii la sectie, oare evidenta populatiei m-ar putea informa daca am ceva pe numele meu in sistem?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri/orice alte opinii ati dori sa imi oferiti!
Cel mai recent răspuns: Dendrol , utilizator 12:35, 20 Septembrie 2025
Cei "4 politisti" ar fi trebuit sa stie adresa din fisa de la evidenta populatiei. Aia e prima lor sursa de informare. Daca nici atata meserie nu stiu, lasati-i sa se descurce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea persoane din locuinta Misogina Misogina Radierea unei persoane cu domiciliu in imobilul in care eu sunt proprietar, dar persoana a fost luata in spatiu de vechiul proprietar cu 2 ani inainte sa vanda ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil m.belu m.belu Conform OUG 97/2005, deduc faptul ca trebuie sa existe carte de Imobil la asociatiile de proprietari. La asociatia din care fac parte, nu exista si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. eu mi-am cumparat ... Mada2130 Mada2130 Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. Eu mi-am cumparat un apartament in alt oras unde mi-am schimbat si buletinul. Vreau sa ii fac si iubitului meu ... (vezi toată discuția)