Acum 3 ani m-am mutat de la adresa unde mi-am petrecut majoritatea vietii, adresa noua fiind in acelasi municipiu. Actualizarea buletinului a fost efectuata cam in aceeasi perioada.
Ieri un fost vecin intalnit din greseala m-a informat ca am fost cautat de "4 politisti" la vechea adresa, cu 2 saptamani in urma. Am mers imediat la sectie, unde mi s-a spus "dom'le, sunt X numar de politisti, de unde sa stiu cine si de ceva v-a cautat, mai ales acum 2 saptamani. Nu va nelinistiti ca daca au ceva de lamurit va mai cauta ei" (fara a imi verifica buletinul pe care il aveam in mana).
Din pricina unor cunostinte si a unui trecut mai "pestrit" (nimic violent), sunt pus pe ganduri, dar logica imi spune ca, stiindu-ma fara dosar/citatii/etc. din acele vremuri, fiind complet "cuminte" de vreo 7 ani si luand in considerare ca nici o cauza cu adevarat grava nu ar fi atacata cu aceasta laxitate (cautat fara sa stiu la o adresa veche, nici un alt semn nicaieri timp de jumatate de luna) nu ar trebui sa ma panichez. Dar totusi...
Intrebarea mea astazi este dubla - ar putea, intr-adevar, fi ceva "urat" si sa fie ei doar atat de relaxati? Si, avand in vedere rateul primei conversatii la sectie, oare evidenta populatiei m-ar putea informa daca am ceva pe numele meu in sistem?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri/orice alte opinii ati dori sa imi oferiti!
Cei "4 politisti" ar fi trebuit sa stie adresa din fisa de la evidenta populatiei. Aia e prima lor sursa de informare. Daca nici atata meserie nu stiu, lasati-i sa se descurce.
Cartea de imobil
m.belu
Conform OUG 97/2005, deduc faptul ca trebuie sa existe carte de Imobil la asociatiile de proprietari.
La asociatia din care fac parte, nu exista si am ... (vezi toată discuția)