avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract ppc Buna ziua, doresc sa reziliez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract ppc Buna ziua, doresc sa reziliez contractul ...

Reziliere contract ppc
Buna ziua,
doresc sa reziliez contractul cu PPC deoarece nu mai locuiesc acolo imobilul fiind al primariei. Am predat imobilul pe data de 18.08.2025 si tot la aceeasi data am solicitat rezilierea contractului deoarece pe data de 19.08.2025 cineva a intrat abuziv in locuinta si primaria spune ca dureaza sa il evacueze intre timp consuma curent si eu platesc. Mi s-a transmis informare de la PPc ca reziliaza contractul cu data de 04.09.2025, nu s-a intamplat acest lucru si am sunat si scris din nou dupa care mi-au trimis informare ca pe data de 22.09.2025 nici de data aceasta nu s-a intamplat. Am sunat si mi-au spus ca posibil pana pe 30.09.2025. Intre timp s-au consumat 100 kw si urmeaza sa imi vina factura mie. Ce pot face? De cate ori sun la ei imi inregistreaza cererea cu data respectiva. am fost si in centrul PPC si a facut consilierul o plangere si de atunci nimic.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:52, 23 Septembrie 2025
Buna ziua

Faceti sesizari la ANPC si ANRE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange Petrina l Petrina l Bună seara, scuzați deranjul vin și eu cu o problema : tatăl meu a fost sunat de un operator de la Orange dacă dorește o tableta cu doar 80 lei ... (vezi toată discuția)
Bună.in data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat enel, ... Pop I.S. Pop I.S. Bună.In data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat ENEL, care ne-a schimbat contractele de electricitate și gaze (noi având la electrica și eon ... (vezi toată discuția)
Bătaie de joc din partea enel miamariaa96 miamariaa96 Bună ziua! Acum un an am încheiat un contract pt furnizare energie electrică cu firma Enel. Contorul a fost schimbat chiar atunci și a plecat de la ... (vezi toată discuția)