avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am urmatoarea speta; Sora mea s-a casatorit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am urmatoarea speta; Sora mea s-a casatorit in 1990 ...

Buna ziua,
Am urmatoarea speta;
Sora mea s-a casatorit in 1990 in Romania cu cetatean italian.
A murit in 1995 in Milano si a fost adusa si inmormantata in Romania.
Acte existente -> registru de evidenta populatiei unde se gasaste certificat de nastere si casatorie dar nu si de deces.
Cum obtin un certificat de deces necesar la o succesiune.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 14:49, 23 Septembrie 2025
Dacă actul de deces a fost transcris în România, puteți solicita un certificat de deces, fiind persoană îndreptățită.
Dacă nu a fost transcris, este necesar să efectuați procedurile necesare înregistrării decesului în registrele de stare civilă din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de mama socol oana cristina socol oana cristina cum pot da statul italian in judecata? eu am un copil cu un cetatean italian nefiind casatorita cu el iar copilul este doar cetatean italian, eu sunt cetatean ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! certificat de deces eliberat in quebec pe numele de fata. se poate rectifica numele , in numele dobandit prin casatorie, in romania ? RusRIM RusRIM Buna ziua, Doamna Serban ( S), nascuta Tudor (T) a emigrat in 1990 in Canada, Quebec, impreuna cu sotul sau domnul Tudor avand cetatenie romana pe care si-a ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru a intra in românia cu fetița născuta in italia Gaby753 Gaby753 Ce documente i-mi sunt necesare pentru a intra in țara cu fetița născuta in Italia Menționez ca eu am pașaportul expirat si cartea de identitate ... (vezi toată discuția)