avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot instala o centrala pe gaz intr-un apartament a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot instala o centrala pe gaz intr-un apartament a cărui proprietar este decedat. Menționez ca proprietarul era tatăl meu dar încă nu am făcut dezbaterea moștenirii și prin urmare nu am act de proprietate pe numele meu.

INSTALARE CENTRALA TERMICA DE APARTAMENT
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 02:18, 24 Septembrie 2025
Buna ziua

Nu, cel putin nu oficial/legal.

Formalitatile necesare pentru debransare (daca este cazul) si pentru proiectul de gaz impun acordul proprietarului imobilului.
Faceti succesiunea mai intai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala termica bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament. Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)
Proiect de gaz Alinalis Alinalis Buna ziua, De curand am cumparat un apt. iar la momentul respectiv proprietarul mi-a zis ca nu are proiectul de gaz, dar ca pot cere o copie de la EON. Am ... (vezi toată discuția)