Buna ziua! Asociatia de Proprietari a primit o amenda de la Politia Locala. A fost platita suma minima.Un membru al Asociatiei a luat legatura cu un avocat, care ii este ruda, Acesta a facut plangerea, fara pretentii materiale. Desi initial se dorea ca Asociatia sa fie reprezentata in instanta de Presedinte, ulterior s-a hotarat sa apelam la avocat. Acesta a depus plangerea in termenul legal, taxa de timbru si inscrisurile primite de la Asociatie, fara a semna vreun contract si fara ca plangerea sa fie semnata de Presedinte. Din pacate , au fost niste neintelegeri in privinta onorariului si avocatul ne ameninta ca va forma o cerere de retragere a plangerii contraventionale. Ce putem face noi acum, deoarece a trecut termenul de 15 zile, ca sa depunem o lata plangere. Multumesc!
Nu este clar. Avocatul, ori nu a avut pretentii materiale, ori nu v-ati inteles la onorariu ?! Asa se intampla, cand nu se incheie contract scris, pentru reprezentare.
A depus cererea, inainte sa semnam contractul, iar cand am vrut sa il semnam ne-am dat seama ca onorariul este mai mare decat ce stiam. Ce putem face acum?
Ca sa nu pierdeti termenul de contestatie, cred ca nu aveti alta solutie decat, sa firi de acord cu onorariul, daca administratorul care a negociat initial cu avocatul, nu obtine alteceva.
Onorariu de succes
amuliu
Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)