avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Avocatul ne ameninta cu retragerea plangerii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Avocatul ne ameninta cu retragerea plangerii contraventionale

Buna ziua! Asociatia de Proprietari a primit o amenda de la Politia Locala. A fost platita suma minima.Un membru al Asociatiei a luat legatura cu un avocat, care ii este ruda, Acesta a facut plangerea, fara pretentii materiale. Desi initial se dorea ca Asociatia sa fie reprezentata in instanta de Presedinte, ulterior s-a hotarat sa apelam la avocat. Acesta a depus plangerea in termenul legal, taxa de timbru si inscrisurile primite de la Asociatie, fara a semna vreun contract si fara ca plangerea sa fie semnata de Presedinte. Din pacate , au fost niste neintelegeri in privinta onorariului si avocatul ne ameninta ca va forma o cerere de retragere a plangerii contraventionale. Ce putem face noi acum, deoarece a trecut termenul de 15 zile, ca sa depunem o lata plangere. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala buge buge vreau sa fac o plangere contraventionala impotriva procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei emis in baza deciziei de ridicare a ... (vezi toată discuția)
Santaj? silvyuk silvyuk Buna ziua. Problema mea este relativ simpla: am fost implicat intr-un accident cu victima in urma caruia am ajuns inculpat la judecatorie. Am facut demersurile ... (vezi toată discuția)
Proba cu martori ºi modificarea plângerii contravenþionale geck_g geck_g Buna, cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema: Am primit o amenda in urma unei plangerii si am depus o contestatie la PV si am specificat faptul ca nu ma ... (vezi toată discuția)