Aurel@$ 
	    	Utilizator

Aurel@$ 
	    	Utilizator	    

În ce baza "are" mătușa cota de 1/2?
Care e actul?
 Aurel@$, utilizator
 Aurel@$, utilizator 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Aurel@$ 
	    	Utilizator

Aurel@$ 
	    	Utilizator	    

Dacă este moștenitoare a 1/2, conform unui certificat de moștenitor, desigur ca are dreptul.
 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 andreiandrei	                   

Categorie terenuri mostenite
Buna ziua. Pentru o succesiune, un teren care este in categoria de folosinta intravilan pasune cum va fi considerat de catre ... (vezi toată discuția)
	                    andreiandrei	                   

Categorie terenuri mostenite
Buna ziua. Pentru o succesiune, un teren care este in categoria de folosinta intravilan pasune cum va fi considerat de catre ... (vezi toată discuția)

AlexTP	                   

Salutare! Recent am mostenit o anumita suprafata de teren extravilan, totul a fost in regula, suprafetele au fost intabulate pe numele nostru, insa problema a ... (vezi toată discuția)
	                    AlexTP	                   

Salutare! Recent am mostenit o anumita suprafata de teren extravilan, totul a fost in regula, suprafetele au fost intabulate pe numele nostru, insa problema a ... (vezi toată discuția)

lordionis	                   

Buna. De ce documente am avea nevoie pentru obtinerea Ordinului Prefectului pt. constatarea dreptului de proprietate pe un teren intravilan fara constructie pe ... (vezi toată discuția)
	                    lordionis	                   

Buna. De ce documente am avea nevoie pentru obtinerea Ordinului Prefectului pt. constatarea dreptului de proprietate pe un teren intravilan fara constructie pe ... (vezi toată discuția)