avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca între contractele de munca ai pauză o lună de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca între contractele de munca ai pauză o lună de ...

Bună !Daca între contractele de munca ai pauză o lună de zile (eu plecând de la o firmă la alta) ai dreptul la concediu medical?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:10, 24 Septembrie 2025
Buna ziua

Pt concediul medical trebuie sa aveti minim 6 luni de contributie in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se solicita concediul medical.

Deci pauza dintre contractele de munca nu va afecteaza daca aveti minim 6 luni lucrate in ultimul an (adunate intre angajatorul precedent si cel curent).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - stadiu cotizare noiklosa noiklosa Buna seara, Am o intrebare din partea unui prieten - deci omul a avut un concediu medical la o firma unde a lucrat cam patru luni de zile. Concediul de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical MariaMary89 MariaMary89 Cine se pricepe la concediu medical? Am o intrebare. Am lucrat din ianuarie 2019 pana in iulie 2019 la o firma, pe urma am facut pauza si m-am reangajat din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,eu am lucrat 1 an și 10 luni la o firma apoi am plecat ... Adina98 Adina98 Buna ziua,eu am lucrat 1 an și 10 luni la o firma apoi am plecat cu pauza de o sapt și m-am angajat în altă parte...aici am 2 luni de când muncesc dar ... (vezi toată discuția)