avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un tată care de 9 ani nu a căutat copilul nu vrea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un tată care de 9 ani nu a căutat copilul nu vrea să dea acordul ...

Un tată care de 9 ani nu a căutat copilul nu vrea să dea acordul că acesta să participe la Erasmus cu școala unde studiază. Ce este de făcut în acest caz? Copilul a obținut un punctaj mate și ar fii pt el un ajutor in carieră. Părinții sunt divorțați și copilul are 16 ani și 11 luni. Ar trebui să meargă 2 săptămâni în Spania
Există probleme în practică la vamă cu ce sunt considerate documente doveditoare, documente originale etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare...fetita trebuie sa participe la un interviu pentru ... gheorghemonica80 gheorghemonica80 intrebare...fetita trebuie sa participe la un interviu pentru o bursa erasmus...in cazul in care ia interviul....trebuie sa plece in grecia...pentru o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un băiat de 12 ani, care practica inot de performanta ... Alina Lupu Alina Lupu Bună ziua! Am un băiat de 12 ani, care practica inot de performanta și trebuie sa plece într-un cantonament în Bulgaria. Problema este ca tatăl este ... (vezi toată discuția)
Acord parasire tara pentru minori costel_or@yahoo.com costel_or@yahoo.com Buna dimineata! Ma numesc Nicu si am urmatoarea situatie. Eu sunt plecat din tara, pentru cateva luni, cu contingentul militar din care fac parte. In acest ... (vezi toată discuția)