avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vreau să știu dacă primăria poate distruge un parc ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vreau să știu dacă primăria poate distruge un parc dintre blocuri ...

Bună ziua!
Vreau să știu dacă primăria poate distruge un parc dintre blocuri pentru a face 5 locuri de parcare unor vecini care au garaje dar nu le folosesc in scopul de garaj sau unor familii care su câte 2-3 mașini și toată ziua îs la primărie cu jalba în proțap pâna au reușit distrugerea unei zone verzi
Primăria nu trebuie sa ne întrebe și pe noi,ceilalți daca suntem de acord ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 30 Septembrie 2025
daca e vorba de spatiul public, primaria nu e obligata sa va consulte. consultarea a avut loc in cadrul procesului electoral.
Conform planului de situație, parcurile pot să fie desființate pentru a fi create noi locuri de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)
Micsorare spatiu verde mihaibatranu mihaibatranu Buna ziua, daca tot am vazut ca a aparut o HG referitoare la scimbarea destinatiei spatiilor verzi doresc sa va intreb si eu ceva. In zona in care locuiesc, in ... (vezi toată discuția)
Parcari pe spatiul verde al blocului? mihasi mihasi Locuiesc in Bucuresti si la mine la bloc s-a hotarat sa se ia din spatiul verde , acolo unde se poate, pentru amenajarea unor parcari. Amenajarea o face ... (vezi toată discuția)