avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inpunere plata Regina Maria
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inpunere plata Regina Maria

Impunere plata serviciu separat fata de consultatie de catre Regina Maria chiar daca nu a-ti fost informat in timpul vizitei cat costa si daca doresti sa il faci.
Le-am raspuns ca nu o sa-l platesc, pentru-ca nu e corect cum au actionat, acum trimit mesaje ca externalizeaza la companii de recuperari creante.
Ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2025
BN2025, utilizator
Buna ziua

Primul pas este sa faceti o reclamatie la ANPC: [ link extern ] /

Vedeti ce spun si ei si in functie de asta decideti ce veti face mai departe.
Depinde ce serviciu, cum au decurs lucrurile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari norbi28 norbi28 salut fratilor ,ajutatima va rog Am luat un credit de la bcr de nevoi personale nu am platit din cauza situatiei financiare vreo trei luni ,dupa care cind am ... (vezi toată discuția)
Anpc - nu exista protectia consumatorului laurasimona laurasimona Buna ziua , as dori ajutorul intr-o situatie legata de ANPC. in data de 22 februarie am avut nevoie sa fac o plangere/ solicitare la ANPC. am sunat de ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament orange mardare555 mardare555 Buna seara ! Acum 2 luni de zile verisorul meu ma rugat sa ii fac un abonament de internet la Orange , eu avand deja un abonament de 6 luni . Evident ca ... (vezi toată discuția)