avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu următoarea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu următoarea situatie: sunt ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu următoarea situatie: sunt angajat al unei banci si a trebuit in baza unui certificat de moștenitor sa întocmesc 2 ordine de plata pentru virarea sumei moștenite către 2 moștenitori. Dintr-o eroare tehnica un moștenitor nu a încasat suma moștenită, iar un moștenitor a încasat de 2 ori respectiva suma. Moștenitorul care a încasat suma nu ii poate da celuilalt suma. Va rog sa imi spuneti daca banca ma poate obliga pe mine sa returnez suma. Mulțumesc
Buna ziua

Discutati cu superiorul ierarhic, aveti proceduri pentru treaba asta.

Va trebui sa cereti celui care a primit suma de 2 ori sa returneze banii primiti necuvenit. Apoi ii virati celui caruia i se cuvin.
BogdanGri a scris:

Buna ziua

Discutati cu superiorul ierarhic, aveti proceduri pentru treaba asta.

Va trebui sa cereti celui care a primit suma de 2 ori sa returneze banii primiti necuvenit. Apoi ii virati celui caruia i se cuvin.

Am discutat cu superiorul ierarhic, am făcut sesizare in acest sens, moștenitorul care si-a însușit sumele necuvenite a fost contactat si nu dorește sa transmită sumele încasate necuvenit celuilalt moștenitor de drept susținând ca are poprire pe cont, însă se pare ca nu are nicio poprire. Cum sunt eu sancționată in acest sens
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2025
Cristina220289, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cunoaștem, tipul de eroare tehnică, cine este răspunzător, în funcție de asta trebuie sau nu să returnați suma. Notificat moștenitorul pentru sume necuvenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o problema acum cateva luni mi sau virat ... LaviniaSm LaviniaSm Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati va rog frumos ,acum cateva luni mi sau virat 100 de mil din greseala la salariu,o clinica stomatologica ... (vezi toată discuția)
Card alimentat din greseala anonymu anonymu Daca dintr.o greseala primesc o suma de bani pe card si eu ma folosesc de ei. Ce se intampla?? (vezi toată discuția)
Am primit bani in contul meu bancar fara sa fac nici o tranzactie Alexbb Alexbb Buna ziua. Am observat ca in contul meu bancar a aparut o suma nu foarte mica de dolari. Nu trebuia sa primesc bani de la nimeni. Probabil a fost greseala ... (vezi toată discuția)