avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua , situație este în felul următor , eu cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua , situație este în felul următor , eu cu tatăl ...

Bună ziua , situație este în felul următor , eu cu tatăl fetiței am divorțat , custodia este comună cu domiciliul la el și cu drept de vizita , weekenduri vacanțe zile de naștere sărbători etc , tatăl a plecat în străinătate fără ca să anunțe mama ca lasă copilul cu bunici , printr o procură notarială nu judecătorească , mama afla de la învățătoare ca tatăl este plecat , cum ar putea lua copilul la ea fără să fie băgată la răpire sau eu mai știu alte cazuri . Mulțumesc
Notificare bunici, tată, instanșă dacă nu vor. Trebuie să discute cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am declarație acord de la tatăl copiilor valabilă până în 2021 pentru a ieși cu ei din țară. mai am nevoie de acordul lui pentru a-i lua cu mine, să locuim împreună cu noul meu soț? Elena717 Elena717 Buna ziua, Sunt divortata si eu si fostul sot avem 2 copii, un copil nascut in timpul casatoriei, celalat nascut dupa pronuntarea divortului. Un copil are 12 ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copilul CristiCD CristiCD Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt tatal unui copil, dar eu si mama copilului nu suntem casatoriti. Copilul imi poarta numele, iar custodia ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)