avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avem un angajat in perioada de preaviz, perioada care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avem un angajat in perioada de preaviz, perioada care acum este ...

Avem un angajat in perioada de preaviz, perioada care acum este suspendata din cauza ca se afla in concediu medical - iar punctul de lucru se inchide. Ce putem face cu angajatul?
Cel mai recent răspuns: carmen.manole , utilizator 12:36, 29 Septembrie 2025
Mentionez ca este vorba despre un punct de lucru cu CIF, unde unul dintre angajati se afla cu concediu medical prelungit. Care ar fi, in opinia dumneavoastra, cea mai potrivita solutie pentru a inchide punctul de lucru intr-un termen cat mai scurt, avand in vedere ca preavizul salariatului respectiv este suspendat pe durata concediului medical, insa punctul de lucru trebuie inchis urgent?
V-am explicat, desfiintarea si radierea lui din actele oficiale.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim in cazul salariatei aflata in crestere copil 2 ani irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb daca in cazul in care societatea se afla in insolventa, reorganizarte judiciara poate desface contractual unei salariate cu CIM ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal/inchidere puntc de lucru adaniela82 adaniela82 Buna ziua! Sunt angajata iar acum ma aflu in concediu medical intrucat sunt insarcinata (3 luni jum.) si starea de sanatate nu-mi permite sa merg la munca. La ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul concediului de maternitate Blueeyes22 Blueeyes22 Buna ziua, Firma la care lucrez efectueaza concediere in masa, eu fiind in concediu maternal (cele 126 de zile). Ofera celor concediati salarii ... (vezi toată discuția)