avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Aș dori să știu dacă mă puteți ajuta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Aș dori să știu dacă mă puteți ajuta cu calculul ...

Bună ziua. Aș dori să știu dacă mă puteți ajuta cu calculul concediului de risc maternal. Am căutat mai multe informații și sunt diferite. Primul concediu medical cod 15 este 01.07.2025. Salariu brut ianuarie 4500 Ron, începând cu luna februarie salariu este 7991 Ron brut. Pentru luna iulie am primit o sumă pentru luna august altă sumă. Cum știu dacă este corect calculul?

Alte discuții în legătură

Plata cm papic papic Buna Ziua In anul 2014 am fost in cm mai precis din iulie in risc maternal dupa acea in prenatal si postnatal. am salariu minim pe economie in fiecare luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu rm AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua In noiembrie 2017 am ramas insarcinata. In decembrie 2017 ziua 11 am intrat in concediu medical cod 01- 745 . Am continuat cu acelasi cod pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal iulian1983 iulian1983 Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem ... (vezi toată discuția)