avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua, detin doua autoturisme unul cu capacitate ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua, detin doua autoturisme unul cu capacitate cilindrica ...

Buna ziua, detin doua autoturisme unul cu capacitate cilindrica de 1794 cm3 si celalalt de 1997cm3.
Daca calculez impozitul cu calculator.ro pe unul ar trebui sa platesc impozit de 180 roni si pe celalalt 160 roni, dar la taxe si impzite mi-au impus sa platesc 329 roni si respectiv 297 roni.
Mi se pare o diferenta cam mare, de ce?
Cel mai recent răspuns: D Maryo , utilizator 13:50, 27 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozitul auto este o taxa locala . Poate sa difere de la o localitate la alta , in functie de hotararea autoritatilor locale .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă îl susțineți pe Bolojan să facă curățenie în primării impozitul poate coborî la valorile dumnv.
Din câte am înțeles eu poate fi o marjă de 50% ,dar în cazul meu este o mărire mult mai mare.
Nefiind vorba de vreun oraș mare, este in Petroșani

CHKa a scris:

Impozitul auto este o taxa locala . Poate sa difere de la o localitate la alta , in functie de hotararea autoritatilor locale .

Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2025
D Maryo, utilizator
Ar fi bine, își bat joc de noi!

SunnyXxxX a scris:

Dacă îl susțineți pe Bolojan să facă curățenie în primării impozitul poate coborî la valorile dumnv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto anual ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, In luna aprilie 2013 am vandut o masina, un Audi A4 cu capacitatea cilindrica 1984 cm3. Din cate am citit pe internet impozitul anual se ... (vezi toată discuția)
Impozit scuter(moped) Danyel77 Danyel77 va rog sa-mi spunetii si mie cum sa formulez o contestatie la primarie deoarece nu am platit taxa de inregistrare anuala de 50 ron pe care o percepe primaria ... (vezi toată discuția)
Probleme cu anrp Lisonelta400 Lisonelta400 In anul 1944 primarul a emis un certificat bunicilor mei in care sunt mentionate suprafetele tuturor imobilelor. Eu vreau sa folosesc acest act la ANRP, dar ... (vezi toată discuția)