avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un salariat este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un salariat este desemnat ...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un salariat este desemnat sa inlociuasca persoana titulara care exercita control financiar preventiv, cand aceasta lipseste ( concediu de odihna , concediu medical delegatii, etc.) si beneficiaza de spor de 10% la timpul efectiv lucrat, trebuie transmis in REGES ONLINE? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 30 Septembrie 2025
Numai daca este mentionat in c.i.m. /c.c.m. aplicabil.
Nu este mentionat in CIM dar am intocmit decizie in aceasta privinta.
Nu se trece in REGES., decat daca vreti.
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre controlul financiar preventiv axilica axilica pe perioada de concediu de odihna a persoanei desemnate sa exercite controlul financiar preventiv, aceasta perioada de concediu de odihna va fi platita cu ... (vezi toată discuția)
Viza cfp MICU2015 MICU2015 Daca sunt loctiitor de viza CFP, Titularul fiind in concediu de odihna, imi pun viza si pe lucrarile pe care le-am intocmit eu(ordine de plata , restituiri) Va ... (vezi toată discuția)
Cfp pt. inlocuitor MIHAELAsilvia MIHAELAsilvia Sunt consilier economic intr-o institutie publica si exercit atributii care implica acordarea vizei cfp, ca titular. La inceputul anului 2010 printr-un ordin ... (vezi toată discuția)