avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Viza CFP
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Viza CFP

Daca sunt loctiitor de viza CFP, Titularul fiind in concediu de odihna, imi pun viza si pe lucrarile pe care le-am intocmit eu(ordine de plata , restituiri)
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2015
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:54, 3 Septembrie 2015
Nu puneți viza pe documentele pe care le intocmiți sau desemnați pe atcineva din compartiment să întocmească documentele și dvs le puteți viza.
OMFP 923/2014 – Normele privind exercitarea controlului financiar preventiv şi Codul specific de norme profesionale

4.2. Controlul financiar preventiv se exercită, prin viză, de persoane din cadrul compartimentelor de specialitate desemnate în acest sens de către conducătorul entităţii publice. Actul de numire, întocmit conform modelului din anexa nr. 1.2 la prezentele norme metodologice, cuprinde limitele de competenţă în exercitarea acestuia. Persoanele care exercită controlul financiar preventiv sunt altele decât cele care aprobă şi efectuează operaţiunea supusă vizei.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare viză cfp Ileana popa Ileana popa Bună ziua ! Vă rog să-mi precizați dacă legal, contabilul care semnează ștatele de plată poate să aibă și viza CFP ? sau această viză trebuie ... (vezi toată discuția)
Viza cfp cristinab_eu cristinab_eu Buna ziua! Sunt angajata pe post de contabil-casier la un srl la care Primaria este actionar majoritar. Pot fi numita pt viza cpf in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Viza control financiar preventiv otilia13 otilia13 Buna ziua! Am nevoie de niste lamuriri la urmatoarele aspecte: 1. La o societate cu capital intregal de stat, la care Consiliul Local este actionar unic, este ... (vezi toată discuția)