avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caut loc de munca.Nu mai stiu unde sa ma adresez.Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caut loc de munca.Nu mai stiu unde sa ma adresez.Am terminat ...

Caut loc de munca.Nu mai stiu unde sa ma adresez.Am terminat facultarea de drept si facultatea de stiinte ale educatiei.Dati- mi UN sfat,va rog frumos!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:15, 30 Septembrie 2025
Intrebati la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, la societatile de recrutare a fortei de munca , pe site-urile unor institutii / entitati angajatoare.
Depinde ce doriți,când ați terminat,cu ce medii etc.In domeniul juridic examenele au devenit foarte dificile atât pt INM cât și pt Barou.Puteti încerca consilier juridic ,puteți încerca în învățământ (profesor,invatator)Depinde de vârstă,piața muncii e puțin ofertanta după 50 de ani ,dacă sunteți tânăr absolvent 25=30 de ani e alta situație.Incercati pe grupuri de FB,participați la la cursuri,vonferinte,puneți va pe redactat CV uri.Muncs sigura la Stat visata de mulți e tot mai greu de agățat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea studiilor ContSters172400 ContSters172400 Am intalnit o tanara licentiata in stiinte administrative care era convinsa ca a terminat facultatea de drept administrativ si dorea sa se angajeze pe un post ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice eduuard eduuard Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)