avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Firma mea a întrat in insolventa si am fost data in ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Firma mea a întrat in insolventa si am fost data in șomaj.

Firma mea a întrat in insolventa si am fost data in șomaj.
L-am încheiat in mai si pentru că nu-l au făcut cursul de masaj care mă interesa. Am întrat la facultatea de kinetoterapie.
Pot accesa ceva beneficii?

Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 21:47, 1 Octombrie 2025
Puteti primi bursa , daca aveti nota suficient de mare . Altceva … nu prea …

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kinetoterapie domiciliu + masaj sediu AndreiKinet AndreiKinet Salutare! Sunt un kinetoterapeut și as vrea sa desfasor kinetoterapie la domiciliu, respectiv masaj la un salon. Problema e ca cele 2 au coduri caen ... (vezi toată discuția)
Cabinet kinetoterapie OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU daca am terminat facultatea de psihologie si fac un master cu specializarea kinetoterapie si recuperare, am dreptul sa imi deschid un cabinet ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în situația în care fiul major la facultate cere ... DeZe DeZe Bună ziua, în situația în care fiul major la facultate cu frecvență cere bursa socială pentru ca tatăl nu îi plătește pensie de întreținere, după ... (vezi toată discuția)