avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama a fost operata de urgenta de duoden perforat si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama a fost operata de urgenta de duoden perforat si au aparut ...

Mama a fost operata de urgenta de duoden perforat si au aparut complicatii (AVC dreapta si cheag la plamanul drept). De mai bine de o luna este la ATI Sanador, iar costurile au ajuns deocamdata la 155.000 lei, dar cresc in continuare. Eu nu am acesti bani. Ce solutie ar exista pentru decontare? Multumesc! Costin
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 18:33, 6 Octombrie 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum de-a ajuns internată la un spital privat care n-are contract cu Casa de Asigurări?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Casa de asigurari de sanatate nu va va deconta nimic daca operatia se putea face in sistemul de sanatate de stat , si daca spitalul respectiv nu are contract cu Casa ( daca ar fi in contract , s-ar deconta partial ) .
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2025
CHKa, utilizator
Spitalul are contract cu CASMB, insa decontarea va fi nesemnificativa. Ce alte variante mai exista?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai … eu nu stiu sa existe nici o alta varianta , in afara de a plati dvs. , familia … De ce credeti ca ar exista ? Eventual , solicitati cunoscutilor , familiei extinse , etc. , sa va ajute cu donatii …
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2025
CHKa, utilizator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decontarea e una singură conform contractului între Casa de Asigurări și Spitalul Privat.
Când ați optat pentru cest spital, v-ați asumat termenii și condițiile că veți plăti cheltuielile de spitalizare.
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2025
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Casmb - este posibil ca unui salariat sa nu-i fie decontat nimic dintr-o operatie cezariana, doar din cauza ca doctorul nu are contract cu casmb la acesl spital privat? FredSiBarney FredSiBarney Am avut o operatie cezariana la un spital privat, cu un doctor care are contract la CASMB dar la alt spital, de stat. In ciuda trimiterii de la medic de ... (vezi toată discuția)
Am operat copilul (16 ani) de urgenta ( 4 zile de ... Baciu 74 Baciu 74 Buna ziua, Am operat copilul (16 ani) de urgenta ( 4 zile de la diagnostic) la Spitalul Cilnic NORD, costul fiind de peste 13.000 euro. CASS spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)