avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa evacuez pe cineva din apartamentul in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa evacuez pe cineva din apartamentul in care ...

Buna ziua,
Vreau sa evacuez pe cineva din apartamentul in care eu sunt proprietar. Este fosta mea prietena care tot zice ca se muta dar nu se mai muta. Care ar fi procedura de inceput a acestei evacuari si daca se poate face fara a apela la un avocat sau la o instanta de judecata?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:11, 2 Octombrie 2025
Evacuarea legala se face doar în baza unei hotărâri judecătorești iar procedura este recomandat sa fie făcută de un avocat pt a evita diversele probleme care pot sa apară pe parcurs.Daca chiar nu va permiteti mergeți la un av pt o consultație, pt a va redacta o notificareprocedura prealabila obligatorie) și cererea de chemare în judecata care este important sa fie formulata cum trebuie.Costurile vor fi mai mici fără reprezentarea la termenele de judecata..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inchiriat apartamentul la rugamintea unor vecini unui prieten ... florinm58 florinm58 Am inchiriat apartamentul la rugamintea unor vecini unui prieten al lor care locuia cu ei ,nu am facut acte ,iar acum vreau sa vand apartamentul si el nu vrea ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită Micheleplacido Micheleplacido Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Intampinare apel buna dimineata, va rog sa imi comunicati daca intampinarea la ... Rebecca50 Rebecca50 Buna dimineata, Va rog sa imi comunicati daca Intampinarea la Apel trebuie redactata obligatoriu de catre un avocat ? (Cauza litigii de munca). In Apel, ... (vezi toată discuția)