avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RESTITUIRE DIFERENTE SSLARIALE INVATAMANTBună ziua, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RESTITUIRE DIFERENTE SSLARIALE INVATAMANTBună ziua, Am fost cadru didactic titular, începând cu 1 septembrie ...

Bună ziua,
Am fost cadru didactic titular, începând cu 1 septembrie 2025 m-am pensionat si beneficiez de ordonanta 48/2022 privind acordarea unor diferente salariale din perioada 1iulie2017-31august2021. Anul acesta adică in 2025 trebuia sa primesc transa a IV adică 25% din suma totala actualizata cu inflația iar in 2026 ultima transa adică 35%. In cazul in care m-am pensionat, pot cere restituirea diferenței de 60% (aferenta celor 2 ani) si cui trebuie sa ma adresez sau cum trebuie sa procedez.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2025
Ionescu Maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 3 Octombrie 2025
Legea nu face distinctie ..intrebati un executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea cererii de pensionare - personal didactic de predare profesor_10 profesor_10 Potrivit metodologiei privind mobilitatea personalului didactic de predare, cadrele didactice care îndeplinesc condițiile de pensionare la 1 septembrie 2025, ... (vezi toată discuția)
Sunt educatoare din anul 1982, iar din 2010 prof.inv. prescolar.În ... manolachegabi3@gmail.com manolachegabi3@gmail.com Sunt educatoare din anul 1982, iar din 2010 prof.inv.prescolar.În septembrie 2017 am făcut cerere pentru trecerea la transa de vechime 35- 40 de ani, cerere ... (vezi toată discuția)
Acordarea inflatie la drepturi salariale obtinute h.j. andreianca andreianca In data de 21 septembrie 2022 am castigat in instanta definitiv drepturi salariale pentru perioada 09.11.2018-11.03.2022. In baza Ordonantei de Urgenta ... (vezi toată discuția)