avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incetare greva judecatori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incetare greva judecatori

Buna ziua!
S a încheiat greva judecătorilor, începută in luna august?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:04, 6 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este inca incheiat protestul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maine 04.09.2008 este greva la judecatoria sectorului 4 ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am inteles ca nu chiar toate judecatoriile sunt in greva. Am rugamintea, daca stie cineva, sa-mi spuna si mie daca maine 04.09.2009 Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Licitatie Stefanescu Florentina Stefanescu Florentina Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Am depus 10% din valoarea unei case scoase la licitatie prin executare silita in urma unui ... (vezi toată discuția)
Formula irevocabila si executorie freeanifer freeanifer Buna ziua, Am intentat o actiune prin care am cerut sistarea pensiei de intretinere catre fiica mea. Cererea a fost aprobata in data de 10 august . Pe 10 ... (vezi toată discuția)