avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Daca am poprire pe cont si mise opreste 1/3 din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca am poprire pe cont si mise opreste 1/3 din salariu ...

Buna ziua daca am poprire pe cont si mise opreste 1/3 din salariu dela angajator banca mai are dreptul sami blocheze contul
Cel mai recent răspuns: Ovidiu0984 , utilizator 13:44, 6 Octombrie 2025
Recomand să solicitați în scris băncii ridicarea popririi asupra sumelor provenite din salariu, anexând dovada reținerii la sursă. Dacă refuză, se poate formula contestație la executare în termen de 15 zile.
Adica ar trebui sa prezint ceva dela angajator precum se plateste de catre firma poprirea si de ami debloca conturile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o poprire de la ing, insa încasez salariul pe ... alle.pink alle.pink Bună ziua, am o poprire de la ING, insa încasez salariul pe Revolut. Execcutorul a decis împreună cu angajatorul sa mi se oprească lunar din salariu, ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu janny_dinu janny_dinu Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)