avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, sunt din Paltinoasa, fac o sesizare pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, sunt din Paltinoasa, fac o sesizare pentru Ianoș ...

Bună ziua, sunt din Paltinoasa, fac o sesizare pentru Ianoș Georgeta, ia pensie pe caz de boala pe nedrept,conduce bine mersi și lucrează și la biserică, ceartă pe toată lumea ,e din Paltinoasa, Suceava, str Orest Bucevschi, vă rog să luați masuri
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:47, 7 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aici se fac astfel de sesizari.
Le puteti face pe adresa de email a casei locale, CNPP, Ministerul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt din paltinoasa, vreau să fac o sesizare pentru o persoana ... Virlan Elena Virlan Elena Sunt din Paltinoasa, Vreau să fac o sesizare pentru o persoana care deține o pensie de boala pe nedrept,doamna Ianuș Geta din Paltinoasa jud Suceava, ... (vezi toată discuția)
Petitie fara raspuns acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii ... Bibi020844 Bibi020844 Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii Brasov deoarece nu am primit decizia de recalculare a pensiei. Neprimind nici un raspuns, acum 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - sesizare loredana69 loredana69 in familia mea exista o ruda care de ani buni incaseaza pensie(pe caz de boala)fara sa aiba ceva.plateste bani grei anual pt internari (la psihiatrie)iar la ... (vezi toată discuția)