avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As vrea sa dau fostul sot in judecata pentru majorarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As vrea sa dau fostul sot in judecata pentru majorarea ...

Buna ziua! As vrea sa dau fostul sot in judecata pentru majorarea pensiei pentru ca nu l-am mai dat din 2021.El lucrează in MAPN,caporal iar in momentul de fata plătește 600 de lei la ambii copiii.Cam cat credeți ca s-ar putea adauga la pensie? Si pot sa depun eu cererea sau trebuie sa o redacteze neapărat un avocat?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:51, 7 Octombrie 2025
Pensia alimentara se stabileste in functie de veniturile sotului.
Dvs. decideti daca aveti nevoie de ajutorul unui avocat sau nu pentru deschiderea actiunii in instanta.
Dacă au crescut veniturile fostului soț și nevoile copiilor puteți solicita majorarea pensiei stabilite.Pt a nu avea costuri prea mari e suficient cd un av sz vs redacteze acțiunea,nu e neapărată nevoie sa va reprezinte mai ales ca probabil aveți cheltuieli destule cu copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara krisztinasocaciu krisztinasocaciu Buna seara. In legatura cu pensia alimentara am o nelamurire. Am divortat fara avocat .....pensia alimentara s-a hotarat 25% din veniturile realizate de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Magda_33 Magda_33 buna seara.sunt divortata de 4 ani.. am o fetita de 12 ani care prin hotarare judecatoreasca fetita este la mine iar tatal este obligat sa plateasca lunar 150 ... (vezi toată discuția)