avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Plângere publicare date personale fara acord
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Plângere publicare date personale fara acord

Buna dim. Unde ma pot adresa si cu ce urmari, daca o persoana imi publica pe Facebook toate datele personale, mai putin CNP-ul, cu scopul de a aduce la cunostinta publica ca sunt un "escroc". Pana la coada este doar antecontract de vanzare-cumaparare nefinalizat din motive independente de vointa mea. Din care oricum am pierdut avansul. Stiu ca este o armata cu astfel de institutii, imi puteti recomanda una? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 08:24, 9 Octombrie 2025
Buna ziua ! conform GDPR si alte aspecte de procedura penala datele fara acordul dumneavoastra este exclus sa se divulge pe retele de socializare ,tot odata insa dvs depuneti plingere si in alta de ordine de idei cine va face escroc , nu are probe se poate duce inspre acuzatii false , aspecte sub forma de a va denigra in spatiul virtual ,demnitatea la viata privata , profesionala ,si multe altele. Cu respect,AUREL BINDEAN
Va multumesc! Deci, caror institutii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnternetul este considerat spatiu public laura-jurist laura-jurist Buna ziua am citit ca la Targu Mures, Curtea de apel a statuat faptul ca o anumita retea de socializare ( foarte utilizata) este considerata ,, spatiu ... (vezi toată discuția)
Cont fals facebook. cum pot afla cine l-a făcut și în ce mod poate fi tras la răspundere? AlinDelcea AlinDelcea Buna seara! Am si eu o neclaritate privind crearea unui cont fals si sper sa primesc un raspuns daca se poate, fapt pentru care va multumesc anticipat! Am ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios leorot leorot Buna seara, Intr-o fituica de scandal, publicata online si avand si distribuire pe facebook, s-a scris despre mine un articol compus doar din minciuni ... (vezi toată discuția)