Buna dim. Unde ma pot adresa si cu ce urmari, daca o persoana imi publica pe Facebook toate datele personale, mai putin CNP-ul, cu scopul de a aduce la cunostinta publica ca sunt un "escroc". Pana la coada este doar antecontract de vanzare-cumaparare nefinalizat din motive independente de vointa mea. Din care oricum am pierdut avansul. Stiu ca este o armata cu astfel de institutii, imi puteti recomanda una? Multumesc!
Buna ziua ! conform GDPR si alte aspecte de procedura penala datele fara acordul dumneavoastra este exclus sa se divulge pe retele de socializare ,tot odata insa dvs depuneti plingere si in alta de ordine de idei cine va face escroc , nu are probe se poate duce inspre acuzatii false , aspecte sub forma de a va denigra in spatiul virtual ,demnitatea la viata privata , profesionala ,si multe altele. Cu respect,AUREL BINDEAN
Denunt calomnios
leorot
Buna seara,
Intr-o fituica de scandal, publicata online si avand si distribuire pe facebook, s-a scris despre mine un articol compus doar din minciuni ... (vezi toată discuția)