avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Exista vreo interdictie legala prin care sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Exista vreo interdictie legala prin care sa ...

Buna dimineata,
Exista vre-o interdictie legala prin care sa opreasca un conducator auto care doreste pe cheltuiala lui ,fisa medicala sa-si preschimbe permisul auto cu o anumita perioada de timp(2-4-5 ani) inainte de expirarea acestuia?Care este in prezent termenul de valabilitate a permisului nou schimbat?A fost adoptata ,promulgata ,este in vigoare acea lege despre care se spunea ca limiteaza la 5 ani valabilitatea permiselor auto pentru persoanele peste 70 ani ? Si acestia primesc 10 ani la preschimbare?Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cosmin 12 , utilizator 08:51, 9 Octombrie 2025
Ce lege limiteaza valabilitatea permisului la 5 ani ,pentru persoanelor cu varsta de 70 ani?
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2025
Cosmin 12, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea permiselor de conducere alexandruteutisan alexandruteutisan Eu am permis de conducere si pentru autoturisme si pentru canioane de mare tonaj , dupa cum am inteles cele pentru transport marfa de mare tonaj vor fi ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto ? eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Sunt detinatorul unui permis auto din 2006 in care este mentionat domiciliul. De curand mi-am schimbat domiciliul. Adresa din CI nu mai ... (vezi toată discuția)
Modificare valabilitate permise de conducere din 19 ianuarie 2013 cyan cyan dupa ultimele \"noutati\" anuntate privind modificarea OUG 195/2002 incepand din 2013, pe langa cea bine cunoscuta privind vehiculele inmatriculate in ... (vezi toată discuția)