avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua! Am o situatie referitoare la calculul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua! Am o situatie referitoare la calculul certificatelor ...

Buna ziua! Am o situatie referitoare la calculul certificatelor medicale. Mi se prezinta un certif. medical initial, cod 01, in perioada 29,09-30,09,2025, cod diagnostic 911. Apoi, un certif. medical in continuare in perioada 01,10-13,10,2025, cod 01, acelasi diagnostic. Dat fiind faptul ca intreaga perioada pe acelasi episod de boala este de 15 zile, Care va fi procentul aplicat asupra bazei de calcul , pt intreaga perioada? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Avand in vedere modificarile legislative prin ordinul ... Oanamilitaru Oanamilitaru Buna ziua, avand in vedere modificarile legislative prin Ordinul pentru completarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG 158/2005 privind concediile si ... (vezi toată discuția)
Noile modificari intrate in vigoare privind procentul concediilor medicale hr@bmfgrup.eu hr@bmfgrup.eu Buna ziua, Referitor la noile modificari intrate in vigoare din 01.08.2025 privind procentul concediilor medicale avand cod indemnizatie 01, cum se ... (vezi toată discuția)
Ajutor concediu medical rodia rodia Am urmatoarea situatie: In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala). In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)