Am fost inundat din uscătorul blocului , pe cine trag la răspundere .
Buna ziua , stau la etajul 3 exact sub uscător , locatarii când usucă rufele uita să închidă geamul și când plouă toată apa acumulata se duce la cei de sub uscător , eu având un peretele la bucătărie umed iar rugina din barele de rezistenta mi-au patat peretele și puțin tavanul. In ceea ce privește locatarii , nimeni nu își asumă vina că a uitat geamul deschis , dedat nici nu îi interesează .Ce pot fac in acest caz
Notificati As.prop.cu toate informatiile.
In mod normal, as. prop. face o constatare a afirmatiilor dvs. Daca acestea se adeveresc, intreaga cheltuiala a reparatiilor va fi repartizata proprietarilor din scara dvs. (deci a celor care au uscat rufe acolo si au lasat geamul deschis - vi se vor repartiza costuri, inclusiv. dvs, sa stiti) .
Probabil ca as. prop. va pune si un anunt pe usa uscatorului cu masurile ce trebuie luate ca aceste chestiuni sa nu se mai repete (inchiderea geamurilor, repararea mozaicului din camera uscatorului, etc.).
Iar dvs, ca un proprietar patit/pagubit de indolenta vecinilor, periodic mergeti si verificati starea uscatorului, daca geamurile sunt inchise si sa nu fie apa pe jos de la rufele nestoarse bine.
Succes!
Cine e vinovat?
GenuEu
Proprietarul unui apartament de la etaj superior este obligat sa \"protejeze\" rufele puse la uscat de proprietarul apartametului de la etaj ... (vezi toată discuția)