avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost contactat de apa spunându-mi ca am o datorie ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost contactat de apa spunându-mi ca am o datorie la banca ...

Am fost contactat de apa spunându-mi ca am o datorie la banca post din anul 2005 . Am solicitat sa mi se trimită pe mail copia actului care atesta aceasta dar firma aps nu la timis în continuare șanț sunat de către reprezentanții aps solicitandumi date cu caracter personal eu refuzând aceasta. Cum trebuie sa procedez în continuare ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:58, 11 Octombrie 2025
Puteti sesiza protectia consumatorului in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Ignorati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea debitelor pzepolschir pzepolschir Tatal meu a decedat in octombrie 2013, iar ulterior a avut loc succesiunea. am mostenit apartamentul sau si vehicolul, pe care le-am instrainat ulterior. Am ... (vezi toată discuția)
Sunt sunat de 7-8 ori pe zi de banca andman2413 andman2413 Buna ziua, am si o problema cu o banca de la noi din tara la care am intarziere 60 zile la plata unui credit de nevoi personale (650 ron restanta). Sunt ... (vezi toată discuția)
Bt direct ifn: card închis și achitat, dar acum sunt înscris în biroul de credit pentru neplată! SilviaZ21 SilviaZ21 Bună ziua, Anul trecut am utilizat un card **BT Direct IF** timp de aproximativ trei luni, după care am sunat pentru a-l închide. Un operator mi-a ... (vezi toată discuția)